Iedereen die op zoek in naar een nieuwe sportbril, ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Naast de eindeloze hoeveelheid merken heeft ook ieder merk weer verschillende modellen met verschillende opties. In dit blog hebben we een aantal kenmerken beschreven van verschillende merken om de keuze voor u te vergemakkelijken.

Het is handig om van te voren voor uzelf een budget vast te stellen. De prijzen voor een sportbril lopen bij ons uiteen van €19,95 tot een paar honderd euro. Bedenk van te voren goed waarvoor u de sportbril wilt aanschaffen en hoe vaak u hem zult gaan gebruiken. Ieder merk biedt een groot assortiment in diverse prijsklassen. Zo is er altijd iets wat bij u en uw portemonnee past!

Swisseye

Het merk Swisseye is al sinds 1996 actief in de sportwereld en staat bekend om haar Duitse degelijkheid. De sportbrillen van Swisseye zijn flexibel en ontzettend sterk en schokbestendig. Swisseye ontwerpt fietsbrillen, hardloopbrillen en brillen met een volledig en half montuur. Alle sportbrillen worden geproduceerd onder strenge regels en bieden de hoogste optische kwaliteit met 100% bescherming tegen UVA, UVB en UVC bescherming tot 400 nm.

Polaroid

Polaroid heeft veel keus op het gebied van hardloopbrillen in verschillende prijsklassen. Over het algemeen zijn de brillen zeer betaalbaar.  Bij de meeste Polaroid sportbrillen ontvangt u naast de transparante lenzen ook een aantal extra lenskleuren. Dit is een groot voordeel, omdat iedere drager weer andere wensen heeft tijdens het sporten.

Leuk detail: bij de aankoop van een Polaroid sportbril ontvangt u een mooie hardcase opbergbox. Zo blijft de bril langer mooi, ook wanneer u hem niet gebruikt.

BBB

BBB is een echte specialist op gebied van fietsen, wielrennen en mountainbiken. De fietsbrillen zijn snel, sportief en zorgen ervoor dat u het maximale uit uzelf kunt halen tijdens het sporten! De dunne monturen geven een stoer tintje aan de uitstraling en maakt het een echt merk voor de liefhebber. Veel sportbrillen van BBB zijn gemaakt van Grilamid TR90, een zeer buigzaam materiaal, waardoor o.a. het wisselen van lenzen zeer eenvoudig is.

Sinner

Sinner is een internationale grote naam op gebied van sportbrillen. Voor uiteenlopende sporten produceert Sinner speciaal ontwikkelde sportbrillen. Daarbij is specifiek rekening gehouden met de omstandigheden van de sport die wordt beoefend. Zo zijn er voor de watersport speciale brillen ontwikkeld die op het water drijven, waardoor men de sportbril niet snel zal kwijtraken. De lenzen van Sinner zijn gemaakt van polycarbonaat, een onbreekbaar en duurzaam materiaal met een hoge krasbestendigheid.

Waar kan ik mijn favoriete merk kopen?

Deze merken zijn maar een kleine greep uit de verschillende merken sportbrillen die te verkrijgen zijn. Ongeacht de sport die u beoefend en het budget dat u voor een sportbril beschikbaar heeft, er is altijd wel een bril die bij u past. Voor het aanschaffen van een bril is het belangrijk om te bedenken aan welke mogelijkheden een sportbril voor u moet voldoen. Op de website kunt u meer lezen over de mogelijkheden.

Veel sportplezier en mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het telefoonnummer 06 10 015 405!